För att få en bra blogg tips


♥ Vi börjar med.. bilder!
Okej vi säger såhär, utan bilder är det ingen riktig blogg. Det blir en tråkig internet dagbok som påminner för mycket om gamla människor som inte har någon fantasi. Sen såklart vill man inte se bloggare lägga upp samma bild flera gånger om (sure har råkat göra de typ max två ggr). Sen blire lika tråkigt när man ser bilder på bara en person hela tiden (de måste jag förbättre). Dock känns det verkligen töntigt att ta bild på varenda sak man gör men lite åtminstonde.

Det näst viktigaste, texten
Jag tycker det är mycket roligare att läsa om djupare saker (så som rassism, egna tankar, och liknade grejer som religon) samt massor med tips, det blir bra läsning. Sen är det såklart viktigt att inte skriva för långt för då orkar man inte ens starta läsa det. Sen tycker jag det är viktigt att försöka tänka på stora bokstäver ocdh punkt, alltså grammatisk korrekt. Som t.ex. alla små fjortis-bloggare när man läser typ en mening så hittar man tusen fel och det blir så jävla jobbigt att läsa det då! Sen ska man såklart göra bloggen till något man själv gillar, och allt man skriver ska man även stå för det tycker jag är super viktigt.

Designen
Jag tycker man ska ha en fin design och inte så när orginell bloggdesign från blogg.se utan det ser rättare sagt förjävligt ut när man har det. Man fortsätter helt enkelt inte läsa bloggen om designen inte är fin, you know första intrycket är väldigt viktig! Om du inte är bra på att göra designer be nån annan då? För när man har typ dålig kvalité, konstiga bilder eller bara allmänt kostig header blir ingen intresserad av bloggen.

Den dagliga uppdateringen
Jag läser aldrig bloggar som inte uppdaterar minst 1/2 gånger om dagen, och inte heller om uppdateringen ser ut såhär "så här såg jag ut, men nu e jag trött och ska gå och lägga mig hejdå" "detta var min frukost idag, ska till skolan nu hejdå" osvosv. Det blir bara allmänt tråkigt och helt onödiga inlägg. Men tycker de viktigt med uppdateringen att den ska vara ofta och intressant ;) Dock är jag inte den bästa på det menmen..


 

Dubbelmoral som lägger upp en gammal bild ;)

 

 

Glöm inte frågestundenKommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST 13 ÅR

fin blogg =)

2011-05-01 @ 10:33:32
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Natalie Skogman

Kan du ge tips på vad som kan förbättras på min blogg? Vill verkligen ha mera läsare men det är svårt när man är såhär liten :((

2011-05-01 @ 10:54:04
URL: http://nattuchan.blogg.se/
Postat av: jenny

Då kanske min blogg fångar ditt intresse?

Skriver mycket debatter och mina egna tankar och åsikter,du kan kolla gamla inlägg där jag skriver om självsvält,mobbning osv. Läsvärt! Hoppas du gillar det. Hörde att du skulle bli psykolog. Då har vi det gemensamt. Ha en fortsatt trevlig dag cattis :)

2011-05-01 @ 15:00:15
URL: http://jhns.devote.se
Postat av: Johanna

fin tjej ju! :)

2011-05-01 @ 15:38:55
URL: http://www.jjohannahoglund.blogg,se
Postat av: olivia-drömmen mot att bli fotograf

så obeskrivligt söt är du! :Dsv tack :D

kramis

2011-05-01 @ 15:55:44
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0