Dag 5 - 10 saker ni inte vet om mig

Dag 05 – 10 saker ni inte vet om mig

* Jag har fobi för både fötter och fåglar. Finns inget värre än att röra andras fötter eller om någon rör mina. Sen de där med fåglar, jag tar hellre en väldigt lång omväg än att gå genom alla fåglar, fiskmåsar e värst och små fåglar e inte så jätte farligt. Men skräck för båda som sagt.

* Jag har svårt att vara tajt med någon, föredrar flera nära vänner än en bästavän. Ända personen som jag har varit tajt med i en längre tid var Sara för nästan två år sen, och eftersom vi var så tajta förut kan jag fortf. läsa av henne hyfsat bra. Sen en annan person jag har varit tajt med i ett längre tag är både Ak & Stajf, dock var Ak en längre tid.

* Jag har bara haft ett seriöst förhållande som varade i 2 månader, hehe kort tag.. Men det var förra sommaren och vi gled ifrån varandra väldigt fort. Men sånt händer ;)

* Jag har varit runt om i hela världen, även om jag blir 16 år så har jag varit i flera länder än vad en medelsvensk nånsin kommer vara i. Jag har varit i alla möjliga länder, de ända länderna jag har kvar är Japan, Kina, Nya Zeeland, Indien och såklart mellanöstern (men där kommer jag nog aldrig åka) ;)

* Jag bor hos min syrra nästan hela tiden,
vissa skoldagar (skulle bo här mera om det inte var för att jag e väldigt lat på morgonen och hemma får jag skjuss varje morgon till skolan) och alltid varje helg. Samt loven är jag här också, vet inte riktigt varför jag är här så mkt men tycker det är jätteskönt att vara här!

* Jag kommer göra bröstförstoring när jag är 17-18 år. Får för min mamma och jag behöver bara pengar till det eftersom det kostar ungefär 50 lax, just nu har jag hälften av de på mitt sparkonto. Jag kommer deffintivt förstora brösten innan jag flyttar hemifrån eftersom de är för mig viktigare :)

* Jag har blivit praktiskt taget beroende av att nätshoppa.
Heheh finns inget roligare när man har tråkigt på kvällen än att kolla kläder på nätet och klicka hem fina saker ;) Just nu väntar jag på saker från Nelly och Victoria Secret ska komma hem, längtar ;)

* Jag var överviktig när jag var mindre. Från ungefär årskurs 3 till årskurs 6 led jag av fetma, då menar jag inte överviktig med 5 kilo eller så utan då menar jag rättare sagt 20 kilo. Mådde dålig länge över det men sen från fetman gick jag ner till att vara praktiskt taget underviktig.

* Jag har två syrror, som är 9 o 10 år äldre men vi har samma föräldrar. Oftast när man har så mkt äldre föräldrar brukar man ju ha olika föräldrar men det har inte jag, utan jag e ett riktigt sladdisbarn som det heter. Hahaha och eftersom jag är ett sladdis barn har jag blivit jävligt bortskämd.. De kan man ju se både postivt och negativt hehe.. ;)

* Jag har väldigt svårt att visa uppskattning för mina närmaste vänner. När jag väl gör det så kan man vara säker på att jag verkligen menar det, de jag nog är sämst på att visa uppskattning till är Emelie o Sara som jag litar mest på. Även om jag o Sara inte umgås mer än i skolan och ibland på helger så vet jag att de jag säger till henne stannar mellan oss och det är samma sak när de gäller Emelie att vad jag än säger till henne så stannar det.

Kommentarer
Postat av: Maja

varför är du så rädd för fåglar för?

2011-04-25 @ 12:05:07
URL: http://meessiee.blogg.se/
Postat av: Maja

Då vet jag :) Kram

2011-04-25 @ 14:28:18
URL: http://meessiee.blogg.se/
Postat av: sanja

aahah varför lär du aldrig åka till mellanöstern för?

2011-04-26 @ 17:27:08
Postat av: sanja

var det inte du som var nöjd me din kropp och blabla, vrf skaru köra på bröstförstorning?

2011-04-27 @ 01:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0