Hehehe

Nu e jag hemma, fixat mig osv osv. Köpte massa nytt i kista, härligt värre! Ska strax träffa en polare i haninge centrum, sedan blir det tidigt för mig eftersom jag ska jobba imorron.


Citat

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.Shiit

Bilden är en vecka gammal

E helt slut, fick typ ingen sömn i natt när jag sov hos ak.
Vi hade inte alls mkt att göra igår, träffade Mia ett tag sen åkte vi hem till Ak och chilla framför teven. Nu ska jag försöka få med mig mamma & pappa och kolla på en jacka i Kista centrum, i need it! Ahaja ska försöka äta nåt nu, men pallar ändå inte. Ahaja pussar
Fråga nu

Frågestund!
Pussar

 

Gud känner mig som jag behöver fredags-mys så ska dra till Ronja där hon o Gloria är. Sen kanske jag ska iväg och träffa en kille, vi får väl se. Har i varje fall inte lust att dra på fest, men imorron ska jag nog de. Ska ju fira halloween! Ska nog sova hos AK, så jävla skönt att hon bor på söder ju! Helt fantasiskt, hehe.


Kisses

DRÖMMEN!

http://chic.se/wp-content/uploads/2009/10/moncler.jpgDenna snyggingen SKA bli min under veckan. GRR så jävla snygg!

Hehehe

Dagens slappar-fredags outfit

6 dagar sen jag blogga, hehe mkt hände på dessa dagar. Har haft årets mest oseriösaste förhållande, de höll 3 dagar. Hahah jag och förhållanden funkar verkligen inte dessutom så fick jag veta massa efter, bara bra att vi inte var tillsammans längre då. Jag har även börjat på boxningen igen så har tränat tis ons tors, och har haft träningsvärk efter varje pass. Just nu kan jag inte ens hosta eller skratta för har vääärsta träningsvärken. Tränade på gymmet idag också, hade med mig emelie också som puschade mig lite extra. Hade tänkt att träningsverken skulle gå bort mera om jag träna men det känns fan bara som det har blivit värre.

 

 


Puss

Ska strax åka och fika med Ak. Btw mitt och alex förhållande är nu offciellt. Känns greeeeat. I varje fall ska sova hos alex, så kmr va hemma hos honom hela kvällen. Det är bara smsa om det är något, för er närmsta.
Tycker att det är dags för mig att blogga lite igen, det känns så roligt när man fortfarande får läsare & kommentarer, fan jag måste verkligen sätta igång igen!


Mobbad unge

Hej jag känner mig jättemobbad som bloggar igen -.-
Har typ inget hår kvar av löshåret jag satt i, så idag ska min frisör fixa det igen. Då slipper jag skämmas över mitt fula hår i varje fall! Sen ska jag följa med Sara i till stan och hon ska köpa löshår, sen ska vi nog fika o så. Sen ska jag nog hem, käka och sen igen till Sara. Tror vi bara ska vara hos sara ikväll, doooont know!

 


Stackars människor som fortfarande läser.

Jag förstår inte?! Jag bloggar aldrig men ändå har jag stadiga läsare på över 100 pers. Hur fan kan ni orka klicka in varje dag och försöka se om jag har uppdaterat? Tycker så synd om er så ska börja uppdatera igen (som jag har sagt flera gånger denna månaden).
Men först och främst ska jag skriva att jag har en ny kille på g, har börjat umgås med sara igen, mitt hår har typ lostnat så ska fixa idag, jag saknar tiderna i vintras då vi kunde vara upp till 50 pers som vänta på fest fast vi lika gärna kunde ha en egen, sakar det gamla "gänget", jag har dessutom börjat sätta igång med skolan igen så pluggar nu mera i skolan istället för att sitta och vänta på att tiden skulle gå genom att snacka & röka. Hmmm... Tror inte det inte finns så mkt mer att säga förutom att jag saknar en viss person.

Här är min favvo-låt


Släktmiddag snart

Ska på släkt middag! Kuuuul....


Puss

Nu ska jag till plugget & ha prov. Vi har prov kl 8 på NOn som typ är massa näringsvävar, system och massor. Hahaha orkar inte säga mera exempel än dem. Hatar fan att plugga till prov, och göra prov! Blir stressad av båda sakerna, och jag HATAR att vara stressad. Men igår natt när jag inte kunde somna pluggade jag lite och ska kolla igenom allt nu.

Mamma fyller år den 7de oktober och är i Falun då med skolan så vi firar denna helg eftersom nästa helg är min päron i frankrike (pappas present till mamma att de skulle åka dit). Vi ska i varje fall äta skaldjur på någon resturang, men ahaja måste gå nu!RSS 2.0