Dag ett - Presentera dig själv.Den 9 Juni 1995, mer än 15 år sen föddes ett underbart barn Catharina Emma Rebecka Gustafsson
(Mitt efternamn var då Selander). Jag föddes som ett helt frisk barn förutom att jag var redan då lite överviktig. Som liten var jag väldigt "mullig" men sen i 5an vände det och jag är just nu "normal". Jag bor ensam hemma med min mamma och pappa, min två systrar som är 24 & 25 har egna lägenheter. Jag har alltid bott i Tyresö i en villa nära Trollbäckenscentrum. Jag går i Kunskapsskolan Tyresö, i nian. Jag kommer gå ut med omkring 260 och kommer ansöka till antagligen John Bauer. Jag kommer antagligen gå sam-beteende och sedan söka vidare till att plugga till socialsekreterare. En socialsektretare är exakt samma sak som en "sockärring". Fråga mig inte varför jag vill plugga det men jag tycker det verkligen intressant och man får hjälpa andra/jävlas lite också .
Jag har vänner runt om i hela Stockholm och de närmsta vännerna jag har just nu är Sara, Yasse, Emelie och Amar. Det är dom jag litar på mest och skulle inte vilja vara utan i mer en månad. Sedan har jag lite mer vänner som jag umgås ibland med & massor med yttliga vänner. Just nu har jag ingen på g men har ögonen på en speciell, men vi får se vad som allt hamnar. Men jag skulle inte banga på den killen, han är underbar!
Ja nu får detta vara slut, och hoppas ni blev nöjda av min presentation.

Ny sak!

Under dessa dagar ska göra detta:


Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Just nuSitter och webbar med Viktor, riktig gullig grabb.
E ledig imorron så tänkte va uppe ett tag till,
blir mera bloggning strax!

Kör på ett inlägg från mobilen nu, e påväg...

img_0294 (MMS)

Kör på ett inlägg från mobilen nu, e påväg hem nu. I öronen har jag "när man var barn" riktigt bra låt. Har varit med Emelie idag, orkade inte följa med till Robin så drog in till stan till Ak. Vi var hos henne ett tag på söder sen till Amar i hornstull, så nu står jag och väntar på en försenad buss här i hornstull den skulle kommit för 10 min sen. Imorron ska jag nog träffa amar igen och sen blire träning. Får se till att blogga mera!


HAHAHAHAHA

Fjortizzhataren!  (jana_beta@hotmail.com) om Hello and goodbye:
Hej cattis! du vet väl att du försöker härma den där j*vla Kissie och du tror dejj cool leker fjortis men azzå kom igen lägg ner din j*vla skit blogg och dra åt fjortizzplaneten! OCH KOM ALDRIG MER TBX!!!

/ FJORTIZZHATAREN! FUCK OFF U!
HAHAHAHAH men ursäkta vart nånstans är jag "fjortis", de där ordet passar verkligen inte in på mig längre så snälla kom med något bättre. Btw fin mail adress, nästan gång du vill kommentera det helt anonymt kanske du ska göra det ordentligt annars kan du ju bara stå för vem du är. Antar du e en F12 som sitter hemma och inte har något att göra, ett tips dra ut och cyckla istället för att ruttna framför datorskärmen.

Gymmet nästa

Medans alla andra planerar för utgång med vänner drar jag ner till gymmet snart och kör hårt, vill få bort lite tankar och bara komma in i en egen värld. Haha börjar låta "emo" men ahaja, är verkligen inte deppig men har bara mycket att tänka på just nu. Skola, kompisar, killar, hemma osvosv allt är så mycket just nu känns det som. Menmen jag mår bra ändå, är lycklig men mycket tankar.
Idag har jag i varje fall varit inne i stan och träffat Tugba, vi drog till Kista och gick runt där i typ tre timmar. Fyfan vad jag är trött efter det, men ska i varje fall ta mig till gymmet. Juste i gullmars vare en skiiit skum tjej som fråga efter cigg, och bara för vi gav henne en så började hon snacka om massor. Hon måste ha varit påtänd eller något herregud.Schyyyygg. Bulle på huvud och springarleggings. GRYYMT
Veckans låt

YES

Stolt över mig själv, jäääävligt stolt. Nu känns allt bättre

Ne fyfan

Nu sitter jag här och funderar (eller gjorde eftersom detta inlägg är tidsinställt) varför ska jag ens lägga ner tid på * när jag ändå inte orkar med * sen (* = personen). Liksom vad äre för mening att jag ska väcka känslor för något som fan inte ens är bra, vet ju hur det har varit de kmr vara exakt samma sak förut. Vafan just nu tänker jag verkligen, vad fan håller jag på med? Jag är 15 år och borde leva livet och inte tänka på massa just nu, vafan det finns hur många andra som helst som kommer dyka upp. E trött på att tänka på * nu och vet själv att om * vill något kmr * att kontakta mig. Och säkerligen kommer jag hoppa av glädje då men ändå inte, vill inte ha det som förut. Vill ha det som jag har det nu, känner mig jävligt trygg och självsäker. Jag har lärt mig att äntligen älska mig själv som jag är och det är hur jävla bra som helst så kommer fan inte låta * förstöra mitt "liv" nu, visst de skulle vara bra 2-3 veckor men sen skulle det falla ihop. Så inte värt det, ne fyfan.
Hello and goodbye

Tbx från träningen, yeahman! Hahah har verkligen missbrukat "yeah man" idag, fan vad illa. Gryyyymt stolt över mig själv har gjort klart ett steg i matten, grymt av mig verkligen. Sen nästan klar med tekniken denna vecka, fyfan denna vecka har gått alldeles för fort. Men ändå soft att det är torsdag imorron eller vad tycker ni?
Ak kom till mitt plugg efter hon hade slutat, sen så drog vi hem och chillade fram till träningen. Hittade dessutom Sara och Sofia vid bussen påväg hem så satt och snacka skit med dom påväg hem. Så jävla soft haha, menmen tänkte ta och duscha nu sen ska jag krypa ner i min sköna säng och läsa min engelska bok så jag blir klar med det någon jävla gång. Fyfan känns som det tar hundra år att läsa ut den men men måste ju göra det.

This is my fucking book. Suck

TodaysSådär nu äre skolan som gäller. Goodbye bitches!
Hellooo

Ny duschad och shit, ska chilla nu här hemma kanske till och med sätter på en film om ett tag. Verkar väldigt mysigt även om jag är själv. Kan ju alltid drömma? Hahaha fan vad fail. Ne men ärligt, njuter av singellivet samtidigt saknar jag att ha någon som jag alltid kan gå till liksom, men de lär ju komma.
Träningen gick helt okej även om allas föräldrar var där "de var föräldrar möte" då Rodde pratade om hela klubben och sådär. Nu i helgen kommer vi att åka bort hela lördagen och bo på hotell för att höra MUF prata om massa saker. Ska bli jävligt intressant eftersom jag e rätt så insatt i poliktien efter valet. Men i varje fall ska vi har träningen ute imorron, hoppas fan inte att de snöar för då kommer jag fan dö! Menmen så äre väl. Ahaja finns inte så mycket mer att säga.

Här är en "fräsh" bild på mig just nu hahaha.


Gryyymt.Omg hur söt var inte den här bilden?! Uuuuubergullig! Hihi
(tidsinställt)

Boxning snart

http://myboxingfans.com/wp-content/uploads/2009/02/img_6740-003.jpg

Grym bild haha
Ska snart iväg på min boxning, behöver det just nu känner verkligen att jag vill ha ut vissa saker från min kropp. Perfekta sporten för att få ut sina känslor verkligen, hehe. Dessutom får man sjukt snygg kropp av det, vältränad och fast faktiskt. Hehe lär ju vara väldigt vältränad om 6 månader, hoppas jag åtminstonde! Menmen det är om 6 månader bitches..

SLITEN!Hola bitches
Okej förlåt för dålig uppdateringen igår men ni kanske såg min ångest inlägg (som för övrigt ska tas bort nu!), hade inte den bästa dagen igår. Men mår så mkt bättre idag dock ser jag inte så fräsch ut eftersom jag har varit ute sen 2 tiden, i snön! Fyfan det börjar verkligen bli vinter nu, btw såg en rolig video som Ak hade på sin mobil idag hahaha fyfan. Anyway vart inne i stan med emelie, vi åkte till Aks jävla skola och väntade på att hon skulle sluta & sen drog vi till åhlens för skulle köpa id-puder. Efter de åkte jag och emelie hem, vi stod och vänta på bussen i 20 min för Emelie vägra ta 7an med mig så vi var tvungna att vänta på 23an... Jooobbigt. Aha men nu är jag hemma, ska snart äta middag!


Hemma nuGammal bild från falun, Sara & Jag

Guuud vill inte åååångest för skolan imorron. 6 veckor kvar till Jullovet och det betyder att jag verkligen måste jobba på dessa veckor med skolan & köra hårt så jag kommer upp i mina mål. I min skola jobbar ju man "steg" och behöver nå typ 7 steg till för att nå mina mål, fan det måååste gå.
Ahaja ska kolla film nu & duscha, ska lägga mig tidigt så jag orkar morgondagen bra. Ska träffa Tugba & Amar efter skolan också, det blir greeeeat.Puss

Har inget att göra....

För 10 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 5 år, liten skit!
2.) Var gick du i skola? Hanviken men var 6 när jag började där
3 ) Var jobbade du? ingenstans?
4 ) Var levde/bodde du? Samma hus som idag
5.) Var brukade du hålla hus? Hemma!
6.) Bar du glasögon? nej hahha
7.) Vem var din bästa vän? Vet inte :o
8.) Hur många tatueringar hade du?  inga...
9.) Hur många piercingar hade du? inga
10) Vilken bil körde du? hahaha dum fråga
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Kalas bara
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? väääldigt liten

För 5 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 10 år. 
2.) Var gick du i skola? Hanviken
3.) Var arbetade du? inget
4.) Vart bodde du? Tyresl
5.) Var brukade du hänga? hemma och hos nikita
6.) Använde du glasögon? nej
7.) Vem var din bästa vän? Nikita
9.) Hur många tatueringar hade du? inga
10.) Hur många piercingar hade du? 2 i öronen
11.) Vad för bil körde du? ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej haha
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? singel

För 1 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 14
2.) Var gick du i skola? Kunskapsskolan
3.) Var jobbade du? Ingenstans
4.) Var bodde du? Hemma
5.) Var brukade du hänga? Stan plattan!
6.) Använde du glasögon? Nej :s
7.) Vem var din bästa vän? Sara
8.) Hur många tatueringar? Inga
9.) Hur många piercings hade du? tre hål i ena örat, och ett i andra örat
10.) Vilken bil körde du? ingen 
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja!
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? singel

Idag:

1.) Hur gammal är du? 15
2.) Var går du i skola? Kunskapsskolan
3.) Var arbetar du? Ibland hos Pappa
4.) Var bor du? Tyresö
5.) Använder du glasögon? nej
6.) Var brukar du hänga? Stan med ak, fester och fikar!
7.) Talar du med dina gamla vänner? Jadå
8.) Hur många piercings har du? öron tre i ena och en i andra
9.) Hur många tatueringar? inga
10.) Vad har du för bil? ingen
11.) Har ditt hjärta krossats? Ja
12.) Är du singel/upptagen/gift/ dejtad? På g.
13.) Vem är din bästa vän? Anna-Klara Svensson!

My look todayINNAN O EFTER

Såhär ser mitt hår ut utan volym, då jag bara har plattat håret alltså!
Såhär ser det ut efter jag tuperat och fixat benan!

Svar

Vart går du på boxning och vilka dagar ?

Jag går i Haninges ända tjejboxningsklubb, som är för tillfället 12 personer men vi kommer att växa mkt nu när alla får veta vilka vi är. Vi får mkt stöd från haninge komun som är fantastiskt. Btw vi är 1 av 3 tjejgrupper i hela sthlm!


Hur känner du Soran? Är ni typ på G? Vad tycker du om honom ?

Vi träffades på ung08 och nej vi är inte på g. Jag gillar han bara som killkompis
Svar på frågestunden!

varför är du så lik kissie? Är ni släktingar eller?
Tar det som  om du tycker jag är ful, det värmer hahaha

hur många besökare har du ? :D

Nu när jag inte bloggat på länge ligger de på 150 men vanligtvist 250-300 per dag.


Vad är det sjukaste du vart med om ? Även de pinsammaste
Pinsamaste måste ha varit i onsdags (inga detaljer) och sjukaste vet jag faktiskt inte..

hur många par klackskor äger du ?
Ungeför 10 par.

hur lång är du?
vllket land kommer du ifrån?
hur känner du den där mytomanen ralle?

Jag är 1 .70 ungefär (lite längre kanske) och kommer från sverige (dock halv finsk).
Jag känner honom genom playahead och så, en rolig kille de där som hittar på det mesta om hans liv.

Vad hände mellan dig o alex?

Vi passade inte ihop så haha, men vi e vänner nu.

Vad tkr du om Kia Sundborg?
Inga kommentarer haha.

Vart bor du?
Brukar du festa varje helg?

Jag bor i Tyresö, och nej jag festar inte varje helg och om jag festar dricker jag knappt något.

Vad lyssnar du på för musik?
Favrit affärer?
Hur klär du dig helst en vardag?
Om du var tvungen att byta hårfärg, till vilken skulle det bli då?

Jag har en extremt blandad musiksmak lyssnar på allt förutom Hårdrock och fjortishouse.
Oj de finns många men en av favoriterna är Zarah och på vardagar klär jag väldigt soft. Har oftast jeans och något soft linne till det.
Hmm... Mörkbrunt!

Drömtatuering?
Ska göra i nacken när jag blir 18 "Motgångar gör dig starkare" eller "Allt som du inte dör av blir du starkare av"

Saknar du mig lite eller myckt eller inte alls ? (från Johanna Hugosson)

Ja jag saknar dig då och då! Vi behöver träffas när du e i sthlm nästa gång, du smsar ju aldrig när du e här :o

Är du bra på att sjunga?
Usch nej!

Hur får du så mycket "volym" i ditt hår? Älskar de! Sen, har du haft sex med Felix Sandén ?
Tuperar det faktiskt som man gjorde 2007, dock inte på samma viss men tuperar bakhåret så det får volym och kammar sedan ner det en bit så man inte ser att det är tuperat. Och ja jag har tyvärr haft sex med Felix, men det var ett år sen.

Hur många har du knullat med?
När förlora du din oskuld och hur länge sen var det du hade sex?

Jag förlora den när jag var 13,5 och hade sex för jävligtlänge sen typ 2-3 månader sen. Och hur många jag har haft sex med är privat så tyvärr!

Varför har du tänkt att lägga ner bloggen när du har så många läsare som gillar din blogg?

Tänkte lägga ner den för jag aldrig blogga men nu kör jag igen!

är det dig Julia Öberg menar på sin blogg?
o isf, vad har hänt mellan er?

Känner inte Julia, har träffat henne 1 gång (2 men den andra kommer jag inte ihåg) så antar det inte hon menar på sin blogg.

hej, kanske en konstig fråga men förut hade jag dig på msn (vet inte hur vi fick varandra faktisk..?) och även på facebook. o nu är du aldrig inne på msn längre o tagit bort mig på fb. bara undrar om du raderade alla du inte kände eller..?? hehe wierd fråga men aja hare bra

Ja jag tog bort alla fb som jag inte kände i somras, men msn är jag faktiskt ofta inne på mobilen ifrån dock tare lång tid innan jag svarar där för då ser jag inte om nån har skrivit.

Hur är din och Nikitas relation nu?
Den är helt okej :)

 


Godnatt.

Snyyyggg...


Som ni ser har jag typ gjort 8 inlägg idag. Ska fan fortsätta såhär så alla läsare ökar. Hehehe men men jag har i varje fall suttit och larvat mig genom fb med ak. Kunde ju inte träffa henne idag för hon har utegångsförbud, jävla faaail. Hahaha menmen, satt och snacka om massa konstiga saker. Nu ska jag i varje fall sätta på nån film och lägga mig i sängen.

Har tråkigt

Favoritfärg: Oj svårt val hahah, har ingen!

Favoritdjur: Tigrar!

http://99ord.se/wp-content/uploads/Djur/Tigrar.jpg


Favoritmat: Svampsoppa

Favoritdryck: Fanta Exotichttp://merc.blogg.se/images/2010/5449000015594_13553037_73360562.jpg mums

Favoritsysselsättning: Träning faktiskt

Favoritplagg: Spetströjan jag visa några inlägg ner

Favoritaffär: Zarah har mkt grymma kläder!

Har du glasögon/linser: Har ett par glasögon nååågonstans men används en gång

Har du/haft tandställning: Nej haha

Hur gammal va du när du förlorade oskulden: 13,5 herregud var fortfarande liten

Var du full då?: japp...

Oskyddat?: Haha ja...

Har du sex idag: nopp

Äter du p-piller?: ne inte längre, men ska börja igen

Har du mobil: vem har inte, till och med 6-åringar har en
.
Vilken sort: Iphone 3gs

Vilken operatör: http://www.thelindata.se/res/Mobiltelefoner/telenor_logo.jpg

Hur många sms får du varje dag?: beror på ibland 10 och ibland upp till 100

Hur många telefonsamtal får du: 10 ungefär

Bästa tv-program: Prison break!     http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Prison-Break-prison-break-638210_1024_768.jpgBästa film: Oj... "Säg att du älskar mig" e en favorit

Bästa reklam: Ica-reklamerna

http://2.bp.blogspot.com/_mxmgglrfahI/SutHF5jxEJI/AAAAAAAAAIM/RHq0cnWFMJ0/s400/ica_jerry.jpg

Är du slarvig eller pedant: Mitt i mellan

Hur ofta damsuger du ditt rum: aldrig mamma gör det

Har du tänkt någon gång att du vill planera ett mord på någon: Hahaaha ne

Är du rasist: Nej verkligen inte

Vem diggar du mest, Paris Hilton eller Britney Spears: Paris hilton!

http://entimg.msn.com/i/gal/ParisHilton/ParisHilton19736_400.jpg

Idol: Ingen

Vad består din garderob av: Kläder och skor

Favorit plats: Soffan med en fin kille

Fordon: Buss oftast

Favorit Café: Utan tvekan Waneys vid Plattan, alla som känner mig vet det! http://content.hanky.se/dynamic/member/imagecollection/1672/e3b15d1e-74cd-41c9-9132-d915a82835d5.jpg

Brukar du titta på dig själv i spegeln: Ja såklart

Är du blyg?: Nej faktiskt inte

Är du omtänksam?: mot mina närmsta ja!

Är du Smart?: Har faktiskt jävligt bra betyg i skolan

Hur mycket pengar har du varje månad?: Har 1500 sen betalar mamma det mesta
http://www.pellebilling.se/wp-content/uploads/2010/07/pengar.jpg

Några piercingar?: Nej men navel i veckan

Egen dator?: jadå!

Vilken svärdomar använder du mest: Slyna, bitch, fan och hora

Har någon av dina vänner barn?: Nej va fan!

Vill du ha barn: ja när jag är 30-35

Kan du vissla?: nej hehe

Tror du på horoskop: Ja ibland

Vilken årstid gillar du mest: Sommarn för då är det sommarlov!

Ett år sen!

För ett år sen mellan November-December


Jag och sara, tror det var kvällen jag och Simon (killen jag gillade då) började bråka och jag var verkligen helt förstörd. Första & ända gången jag har gråtit för en kille. Update kom på att det var Adis, jag verkligen gillade han och sedan förstördes allt, eller ja jag blev playad. Haha herregud.
Hade världens slitnades år, de såg förjävligt ut men dock långt som fan och inget löshår!
Som ni ser på bilden sminkade jag mig ALLDELES för mkt, se skillnaden på hals och ansikte!

Hahhaha fick min första och ända polisanmälning, hade bränt upp en bild på Nikita. Polisen ansåg det som "mordhot" men eftersom jag var under 15 fick jag varken betala böter och fick inte heller nån prick i registert.
Hahaha den kvällen var min första gången jag blev full så jag var redlös (stavning?), första gången jag umgicks med stajf samt att jag sov hos henne och gjorde ett VÄLDIGT bra första intryck på hennes mamma när jag typ spydde ner deras bil... SuckBörjade umgås med Stajf mer och mer!Jag och stajf blev bästavänner!

Gjorde om mitt rum, de ser fortfarande exakt likadant ut som då hahaha
Färgade håret brunt, började sedan använda löshår, jääävligt dumt gjort

Maskara bomb!!

Det var snö ute så allt var vit, btw har ni hört att i år kommer bli -30 grader ute. HERREGUD

Hemma igen

Nu var jag just ute och träffa en polare och satt och snacka medans vi rökte. Har känt han i kanske typ 10 år nu eller nåt, vi snacka om hur jävla mkt man har förändras sen typ lågstadiet. Det är sjukt att man faktiskt förändras så mkt, både positivt och negativt. När jag var liten så var jag jätteblyg, gjorde ingenting och var verkligen mammas ängel. Visst är verkligen ingen pundare men om jag ser bakåt skulle jag aldrig tro att jag skulle bli den jag är idag, tror faktiskt jag skulle fortfarande vara mammas ängel om jag inte hade blivit bästavän med Alina och sedan Sara. Med alina tog jag för första gången sprit och med sara började jag röka osv. Menmen jag är fortfarande stolt över vem jag är idag och skulle inte ändra något som jag har gjort för det har fått mig att mogna och se alltifrån ett större perspektiv.

När jag gick i fyran/femman2008, gick i början av 7an


Jag och Sara 2009

 

Nutid
När jag blir 18....
* Tatuera in i nacken "Motgångar gör dig starkare" eller "Det du inte dör av gör dig starkare", det är citat jag använder ofta och verkligen älskar. Har haft många motgångar och det har gjort mig starkare.

* Supa skallen av mig minst i en vecka i rad utan att morsan kan säga något. Fyfan vad soft hahahhahaha

* Resa utomlands i 6-12 månader. Dock blir det när jag gått ut gymnasiet, men ändå

* Flytta till en etta i årsta/stan. Fyfan vad soft med egen lägenhet, men fyfan vad svårt att tvätta, laga mat och städa menmen!

* Gå på krogen direkt på 12 slaget & köpa cigg i en helt vanlig pressbyrå affär med ett äkta legg.
Fan vilken soft känsla ändå liksom.

<3Jag har årets underbaraste bästavän. Hon står där för mig i allt.

Rakastan sinua


THAHHAHAHAHAH

HAHAHHAHAHHAH JAG DÖR AV GARV HAHAHHAHAHHAHAHA'

 

 

 


TrååkigtGuuush har fett tråkigt, sitter och gör inget framför datorn. Snart kmr hela min familj var här (mina syrror, deras killar och mormor) för vi ska ha familjemiddag. Längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån, vaknade på fel sida idag så skrek på mamma och pappa. Veet inte ens varför jag blev sur på dem, typ för att de höll på att snacka för högt medans jag sminka mig. Snacka om att jag har problem ibland.
LoooveGud ni anar inte hur mycket jag älskar linnet på bilden
(nyss tagen bild), fyfan älskar denna spetslinne, den e verkligen skiiiiit fin. Jag (eller ja mamma köpte de åt mig) köpte den på...  Vero moda och är utan tvekan ett riktigt bra köp, i looove it. Finns i flera olika färger och alla borde ha ett sånt här linne! HehehSorrySnart en vecka sen jag blogga,
fan har jobbat om dagarna och gymmat/tränat/sovit på kvällarna så har verkligen haft tid eller lust för att blogga. Onsdags spårade ut helt totalt, behöver inte säga vad som hände men tror de flesta vet mer än mig själv vad som hände... Ahaja det var skit kul sålänge det varade!
Juste har cashflow nu med 1700, har tjänat det under denna vecka. Men ska lägga ner några pengar på navelpercingen också. Ska ta den under nästa vecka, helt klart. Såååå snyggt med navelpercing helt seriöst, grymt..


RSS 2.0