Förlåt skulle ha uppdaterat mera!

Gud jag har blivit sämst på uppdatera, måste lära mig göra korta små inlägg som inte tar så lång tid så kanske jag skulle blogga mera rent utsakt. Men i varje fall nu e jag helt död här hemma och vi har massor av gäster här hemma inte så jävla roligt då man e trött. Men fick träffa en gammal vän från bryssel i varje fall av gästerna, och vi snacka lite men vi ska träffas när jag kommer hem från semestern.

Igår kollade jag på AKs nya lägenhet, den var verkligen super fräsch och låg väldigt centralt. Hade önskat att jag också bodde inne i stan istället för gamla, tråkiga tyresö. Men antagligen när jag har gått ut nian (nästa år alltså) så kommer vi att kanske flytta till stan. I såna fall blir det himla skönt.
Sen senare på kvällen åkte jag till min kille och vi var på UH (Ungdomsgård) typ hela kvällen med hans kompisar och bara allmänt chillade, sen gick vi bara hemåt och somnade typ direkt. Tydligen hade jag brett ut mig över hela sängen så han inte fick sova nåt, hehe jag är alltid lika egoistisk av mig hahaha. Egentligen ska jag ha sovit hos min kille inatt också men åkte hem istället, ganska dumt av mig egentligen för vi kan bara umgås i 3 dagar till sen åker båda iväg och ses inte på nästan en månad. I WILL MISS HIM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0