FÖRLÅT för dålig uppdatering

FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT! Har tänkt hela tiden att jag ska blogga men har bara inte varit så. Im soooo sorry! I varje fall igår hände inget vi låg o sola hela dagen o ja la av efter ett tag eftersom jag fick solexem sedan tränade jag o mamma runt 4 tiden. Känns skönt att träna nu, har börjat få upp kondisen!
Idag har jag bland annat gjort ansiktsbehandling och åkt vattenskoter. Började dagen med som vanligt att bli väckt typ skiiit tidigt sen vandrade vi till frukosten, efter det till solstolen (alltså allt precis som vanligt..). Men sen fick mamma värsta rycket så vi (jag mamma o pappa) gick ner till stranden o bestämde oss för att åka vattenskoter. Mamma bangade men jag o pappa åkte och FY FAN VAD KUL DET VAR! Fick värsta kicken driver inte, det var inte en vanlig skoter heller utan den gick ungefär dubbelt så fort som en vanlig. Detta var också första gången jag åkte själv annars har jag suttit bakom pappa, men guuuud det var grymt kul och vi kommer göra om de i veckan.
Sedan så har jag gjort ansiktsbehandling idag också, det var skitskönt dock inte när hon klämde ut porrena haha men nu e min hy skit fin och jättelen. TACK PAPPA för att du betala hahah ^^


Kommentarer
Postat av: isabelle

svar: åh tack, detsamma du!! :)

Okej, det var verkligen ur gulligt:)

2010-07-21 @ 17:23:33
URL: http://isabellelinneahalvarsson.blogg.se/
Postat av: ....

Öh, ingen bryr sig ändå. Du är bara så opopulär och ful.

2010-07-26 @ 01:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0