SLUTAR BLOGGA FÖR ETT TAG!Ska sluta blogga för ett tag. Om ni vill veta mera om varför kan ni fråga mig på msn. Puss

SKA JAG BLI BRUNETT IGEN?!

Jag som brunett Orangehårig (hitta inge bättre):

NU VILL JAG ATT ALLA SVARAR!

HELLU BITCHES


Right now. KISSES.


WITH MY DARLINGSitter här hemma med Stajf och lyssnar på musik. Vi kom hem för typ en timme sen, vi har var på gården. Åt lite godis där och snackade med folk. Möte upp stajf i centralen och sen gick vi till plattan för att kolla efter lite folk så stötte vi på Kim bland annat och sen annat folk som jag glömt namnen på HEHE.


Mja sen idag har jag inte gjort ett piss, åkte från stajf runt 15 tiden och vi åkte tillsammans till plattan. Träffa upp hennes tre polare och stod och snacka lite. Hade ingen bra dag haha, utansmink och håret fucked up. Uschusch hoppas ingen såg mig då! Sen så åkte jag hem men då var jag utelåst för päronen var på bio så jag åkte hem till syrran. Låg där hos syrran och drack blåbärssoppa och tittade på en film. Härligt värre!

Inte mkt mer att säga. Vi ska sitta ett tag vid datan sen ska vi typ se en film ellr nåt!EGO!

Ska åka in till stan & träffa stajf nu. Kisses


VIDEOSARNA FRÅN IGÅR!
Videosarna innan vi drog till jakobsberg och träffa alla. Roligt värre :D

TVÅ BILDER FRÅN IGÅR PÅ BUSSEN
Tack för en vild kväll haha som sluta med att jag somna tvärt hos stajf! <3


HAHAHAH FAIL

GRATTIS TILL CATTIS FÖR ATT VARA SÅ DUKTIG!
3 gången på 1 månad elr nåt sånt som jag har med snuten att göra. Har aldrig haft med dom förut men nu har jag, grattis... Fast dom två andra gångerna har varit för jag var med **** & ** när dom var efterlysta och vi blev tagna. Men numera e dom ju inte längre efterlysta och så.
Denna gång handlar om att jag brände upp en bild på en tjej o la ut videon på bloggen. Hahah fail för fick en polisanmälning på det så ska till polisen på onsdag.


KISSES BLOGGAR SENARE

TILLBAKS FRÅN STAN/HANINGE


Hej nu e jag hemma. Hann inte blogga innan men efter plugget åkte jag till Tyresö Centrum för att träffa Valli och Chama. Samt Stajf som jag numera e polare med. Vi har typ bråkat, även fast vi inte kände varandra? Fråga mig inte hur vi börja bråka för vet inte ens själv!

Amen sen hamna jag och ak (som kom senare) och stajf i stan för att inte göra ett piss. Träffade lite folk & stajf blev vän med adis igen. Så gulligt! Sen så började Ak och Tilda bråka för hon hade typ ****** med **** som var Aks förra kille?! Äckligt värre... Så catfight blev det och sen drog vi till haninge för att träffa Frida så ak kunde få sin jacka.
SNUSKIGASTE KILLEN SMSA JUST. Han la till min msn och bara smsa det är viktigt för ska sova sen smsar jag han och bara "vad" så skrev han; "Ville bara höra hur du mådde... efter allt med adis och så.." jag svarar; "Haha bra? :P det var meningen att han skulle såra mig men de lyckades inte?" DÅ SKRIVER HAN: "Haha okej tänkte om du ville träffa mig någon dag typ ha en myskväll<3"
Då lackar jag och skriver."Men dra :S e ingen fucking hora?" han svarar; "Asso vill ha seriöst förhållade... Snälla ge oss en chans iaf.." då skriver jag tbx såklart "haha okej synd för det vill inte jag ha?!" SÅ OM NI VILL HA EN KILLE SÅ KAN NI TA HONOM (tigerknasen@)

BLOGGAR SENARE!

Ohseriös bild huhu!

Har ont i kroppen, det sårade igår men går vidare utan honom & han var ändå inte bra för mig. Skulle ha lyssnat på Ali... Men det gjorde jag alltså inte, så to bad!
Ska dra till skolan, när jag kommer hem ska jag ladda upp roliga videosar och foton från dom senaste dagarna eftersom jag inte har gjort det än haha! Ni kommer dö av garv, slår vad om det fan! Haahaha dom senaste dagarna har varit crasy ;) Förresten ni som har mitt telefonnummer och jag har ert, ni missa väl inte mitt skämt om att de var fyllefest i fornudden. PINSAMT ATT NI GICK PÅ DE!

HEJDÅ.


"Du är luft för mig nu och kommer förbli luft. Föralltid. Du såra mig ännu
en gång och nu är detdags att låta dig leva ditt egna liv without me. Hejdå"


HEY BITCHES


Tog den varmaste tröjan jag såg. Det är inte den finaste jag har sett kan jag erkänna men det får duga till skolan. Känner mig på hyffsat humör, hoppas på en bra dag... Min facebook funkar inte så kan inte göra "lyckotestet" :( TO BAD!

Så har jag prov idag i NO/SO. Jag längtar verkligen inte eftersom jag känner på mig att allt kommer gå åt helvete. Får stanna kvar tills halv fem om jag behöver (jag ska börja klockan 2 typ). Så har på mig 2 och en halv timme att skriva mitt prov, det måste faktiskt ta och funka! Ska satsa på MVG/VG. Ska fan ta och klara det?!
Uppdaterar senare när jag vet vad som händer efter skolan, ville träffa danne men han var "upptagen" jävla pussy...

Kisses


NI NÅR MIG ALLTID PÅ MIN MSN


Så hörde att ngn ville ställa lite frågor till mig och det finns säkert flera som vill det så de är bara lägga till mig på msn så svarar jag på alla frågor där. Kisses.


SKOLAN NEXT

Tråkiga skolkläder, jeans linne och tjocktröja. En riktig skoloutfit! Men va fan?! Har ätit upp min frukost, sminkat klart mig och plattat håret. Det är dags att röra sig mot skolan, ska gå! Går ALDRIG på morgonen till skolan, morsan skjussar alltid men har fått ett ryck att bli mer nyttig nu. Det behövs haha.

Uppdaterar senare, efter skolan, och får se vad fan jag ska göra då? Tror inte jag orkar göra så mycket idag fan.

GLÖM DET GAMLA O GÅ VIDARE.

Bild från i... Fredags? Tror det i varje fall, moi & bästavän. Har inte mkt att göra, snackar med Danne & Simon. Två killar som surar på mig, men ska försöka få det att lösa sig nu. Tänker leva vidare mitt liv och glömma det gamla, glömma allt som har med HONOM att göra och glömma bort honom nu.

Hände idag då? Jo jag var med Ali, åkte först hem till mig & var här i 1 min sen åkte vi tillbaks till gullmars och in till TC där vi käka. Kollade på jackor, Ali skulle köpa ny jacka, sen så drog vi till Haninge. Träffade Ak, och Antisha & snackade med dom. Ali åkte och vi åkte till brandbergen, var där ett tag. Träffade Frida och hennes kompis (Jenny tror jag hon heter). Alla var på club glamour igår så snackade om hur det var med det och så (var ju själv inte där eftersom hade ingen biljett och hade samtidigt utegångsförbud..)

EXAKT SÅ JAG KÄNNER.

" Jag vill prata med dig, samtidigt som jag vill skrika åt dig
Jag vill springa till dig, samtidigt som jag vill vända och gå.
Jah vill kram dig, samtidigt som jag vill slå dig.
Jag vill skratta, samtidigt som jag vill gråta.
Jag älskar dig, samtidigt som jag hater dig.
Jag vill minnas dig, samtidigt som jag vill glöma att du ens existerar.
Jag vill ringa dig, samtidigt som jag vill radera ditt nummer.
Jag vill att allt ska bli som förut, samtidigt som jag vet att det aldrig kommer hända.
* Du vet precis vem du är..*
Älskar dig för mycket för att släppa dig.. "

Gush läste texten och den påminner om mig precis nu. Beslutsångest..

RSS 2.0